Chi­ne­se sa­la­de met li­moendres­sing

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 220 ºC en brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Kool schoonmaken en in fijne reepjes snijden. Van limoensap, sojasaus en 2 el olie dressing kloppen en met zout en peper op smaak brengen. Van olie 2 el in wok verhitten en tofu in 3 min. bruin en gaar bakken. Tofu uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie verhitten. Kool en peen julienne 1 min. roerbakken. Taugé erdoor scheppen en nog 1 min. roerbakken. Groenten en dressing door elkaar scheppen, over vier borden verdelen en tofu erop leggen. Salade met brood serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 36 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.