Kalfs­oes­ter met to­nijn­sal­sa

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 250 ºC en kroketjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Sperziebonen schoonmaken en in 7 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kalfsoesters in 6 min. bruin en gaar bakken. Kalfsoesters na bakken met zout en peper bestrooien. Tonijn afgieten en met mayonaise en kappertjes mengen. Met zout en peper op smaak brengen. Kalfsoesters met tonijnsalsa, sperziebonen en kroketjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.