Kar­bo­na­des met mos­terd en ana­nas

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Karbonades inwrijven met zout, peper en mosterd. In koekenpan boter verhitten en karbonades rondom bruinbakken. In wok olie verhitten en spitskool 3-4 min. roerbakken. Ananas laten uitlekken en sap opvangen. Karbonades uit pan nemen. Ananassap door bakvet roeren, aan de kook brengen en aanbaksel losroeren. Schijven ananas even in jus meewarmen en vervolgens op karbonades leggen. Karbonades serveren met ananas-jus, aardappels en geroerbakte kool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.