Kal­koen­cur­ry met bloem­kool

(32)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 32

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Kalkoen in blokjes snijden. Boter in grote braadpan verhitten en kalkoen in 5 min. rondom bruinbakken. Bloemkool en paprika door kalkoen scheppen en 3 min. meebakken. Saus erbij schenken en geheel 10 min. laten sudderen. Intussen naanbrood volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Mango schillen en in schijven snijden. Amandelen in droge koekenpan in 1 min. goudbruin roosteren. Curry in vier grote kommen scheppen, met amandelen garneren en met brood en mango serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 720 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.