Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Cous­cous met groe­ne groen­ten

(58)waardeer
Een lekker mediterraans recept. Het vegetarische hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: couscous, sperziebonen, peultjes, broccoli, groene olijven met piment en verse roomkaas met kruiden Mediterraan hoofdgerecht 4 personen 620 kcal
3 58

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sperziebonen en peultjes schoonmaken en halveren. Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukjes snijden. In pan met ruim kokend water met zout groenten in 3-4 min. beetgaar koken. Olijven halveren. Groenten afgieten en samen met roomkaas en olijven door couscous scheppen. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Couscous op vier borden scheppen.

Tip

prijs per persoon 2.30 (in september 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 620 kcal
  • Eiwit 21 g
  • Vet 24 g
  • Koolhydraten 80 g
Tags