Kip met mos­terd, po­faard­ap­pels en wit­lofsala­de

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom kip omscheppen met mosterd, zout en peper. Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in magnetron bereiden. Bleekselderij wassen en in plakjes snijden, groen fijnsnijden. In koekenpan boter verhitten en kip in 4 min. per kant gaarbakken. In schaal witlof, appel en bleekselderij omscheppen met dressing. Aardappels opensnijden en yoghurtsaus erin scheppen. Kipfilethaasjes en aardappels over vier borden verdelen, salade apart op tafel zetten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.