Schol­rol­le­tjes met krui­den­bo­ter en ge­stoof­de groen­ten

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 8

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grote ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Rijst volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) gaarkoken. Scholfilets aan beide kanten bestrooien met zout en peper, oprollen en iets van elkaar in ingevette schaal leggen. Vis met citroensap besprenkelen. Ovenstand verlagen naar 175 °C. Schaal in midden van oven plaatsen en vis in 10-12 min. gaarbakken. In hapjespan helft van kruidenboter smelten en spitskool, wortel en taugé erdoor scheppen. Scheutje water toevoegen en groenten in 7-8 min. gaarstoven. Op smaak brengen met zout en peper. Visrolletjes serveren met beetje kruidenboter, groenten en rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 830 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.