Spi­na­zie-lin­zen­sa­la­de met kal­koen en si­naas­ap­pel

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan 2 el olie verhitten en kalkoenrepen in 5-6 min. rondom bruin en gaar bakken. Vlees op bord scheppen, met zout en peper bestrooien. Broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar koken. Sinaasappels dik schillen (tot op vruchtvlees) en in plakken snijden. In schaal rest van olie met azijn en mosterd tot dressing kloppen, op smaak brengen met zout en peper. Spinazie en linzen met dressing mengen en op grote schaal leggen. Broccoli, sinaasappel en kalkoenrepen erover verdelen.

Tip:

prijs per persoon 2.20 (in augustus 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.