Vis­pot­je met groen­ten

(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 110

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijbonen in weinig water met mespunt zout in 7-8 min. beetgaar koken en in vergiet laten uitlekken. Intussen in (hapjes)pan olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Paprikarepen toevoegen en 1 min. meebakken. Tomatenblokjes, visbouillon en kruiden toevoegen. Saus 5 min. zachtjes laten doorkoken. Bevroren koolvis bestrooien met zout en peper, in saus leggen en afgedekt 10 min. laten sudderen tot vis gaar is. Snijbonen laatste minuut in saus meewarmen. Geheel met zout en peper pittig op smaak brengen. Stokbrood bij vispotje serveren.

Tip:

prijs per persoon 1.60 (in augustus 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.