20-mi­nu­ten pa­el­la met vis

Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel.

(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht Zin in Spaans vanavond? Deze pan vol vis zet je in een handomdraai op tafel. 4 personen
3 103

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn. Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog. Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.
  3. Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.
video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

20-minuten paella met vis

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

20-mi­nu­ten pa­el­la met vis

1
1
  • 1 courgette
  • 15 g koriander

Snijd de courgette in blokjes en snijd de koriander fijn.

Brunoise snijden

Instructievideo

00:38 min.

2
2
  • 325 g gele rijst
  • 1 visbouillontablet

Kook de rijst met het bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 500 g zeevruchtencocktail

Dompel de zeevruchten enkele min. onder in warm water om te ontdooien. Laat uitlekken in een vergiet en dep droog.

4
4
  • 2 el wokolie
  • 400 g Hollandse roerbakmix

Verhit de olie in een wok en bak de roerbakmix met de courgette 5 min. Meng de rijst en zeevruchten erdoor en warm nog enkele min. door.

5
5

Verdeel de paella over 4 borden en bestrooi met de koriander.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.