An­ti­pas­ti

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C. Paprika's in oven in 20 min. roosteren tot vel zwartgeblakerd is. In afgedekte kom of plastic zak 10 min. laten afkoelen. Grillpan verwarmen. In kom 2 el citroensap door 2 el olie roeren, aspergetips ermee bestrijken. In grillpan in ca. 4 min. bruin roosteren. Op schaal overdoen en rest van citroenolie erover sprenkelen, bestrooien met zout en peper. Reuzenbonen afgieten en mengen met 1 el citroensap, zout, peper, basilicum en 2 el olie. In kom knoflook, kappertjes en ansjovis mengen. Paprika's in vieren snijden, zaadlijsten verwijderen en velletjes eraf trekken. Ansjovismengsel over stukken paprika verdelen. Paprika oprollen en besprenkelen met 2 el olie. Paprika's, asperges en reuzenbonen nog minstens 15 min. laten staan, maar liefst langer.
  2. Parmaham, mortadella en sardinerolletjes over vier grote borden verdelen. Paprikarolletjes, asperges en reuzenbonen ernaast scheppen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.