Kip­pen­soep met tau­gé en ome­letreep­jes

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan 1 liter water aan de kook brengen en inhoud van pakje soepgemak toevoegen. Soep 8 min. laten koken. Intussen peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnijden. Eieren loskloppen met melk, zout en rode peper. In koekenpan olie verhitten en omelet bakken. Omelet uit pan nemen en in reepjes snijden. Laatste min. taugé aan soep toevoegen. Soep en omeletreepjes over vier diepe borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.