Gnoc­chi met zalm in li­moen­saus

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 94

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Limoenen wassen, schil raspen en limoenen uitpersen. Peterselie fijnhakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmfilets met 1/2 tl zout en peper bestrooien. In braadpan olie, helft van limoensap en 4 el water verwarmen en zalm daarin afgedekt in 8 min. gaarstoven. Zalm uit pan nemen en warmhouden. Rest van limoensap, limoenrasp en peterselie door stoofvocht roeren. Slagroom toevoegen en saus verwarmen. Saus door gnocchi roeren. Gnocchi met sperziebonen en zalmfilets serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.