Cur­ry­pi­ta's met kal­koen­fi­let

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Currypasta en helft van yoghurt mengen. Kalkoenfilet in blokjes snijden en door yoghurtmengsel scheppen. Kalkoenmengsel 15 min. in koelkast laten marineren. In braadpan olie verhitten en kalkoen 1 min. bakken. Prei toevoegen en 2 min. bakken. 200 ml water toevoegen en 10 min. laten sudderen. Broodjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tomaten in plakjes snijden en met dressing mengen. Rest van yoghurt door kalkoenmengsel roeren. Broodjes met kalkoenmengsel vullen en met tomatensalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.