Knof­look­scam­pi's

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Scampi's enkele minuten onderdompelen in warm water en droogdeppen. Citroen in partjes snijden. Knoflook boven olie uitpersen. In grote koekenpan knoflookolie verhitten en scampi's op matig vuur in 5-10 min. gaarbakken. Sla met dressing mengen. Scampi's met salade en citroenpartjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 210 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 32-33

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.