Pi­kan­te kaas­ri­sot­to en groen­te­schnit­zels

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien pellen en snipperen. In braadpan ui in 25 g boter 3 min. fruiten. Risottorijst erdoor scheppen en volgens gebruiksaanwijzing met kruidenbouillon bereiden. Worteltjes in plakjes snijden. In koekenpan 25 g boter verhitten en wortel 8 min. fruiten. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en groenteschnitzels in 4-6 min. bruinbakken, af en toe keren. Peterselie fijnknippen. Peterselie, wortel en helft van kaas door risottorijst scheppen. Rest van kaas erover strooien en met groenteschnitzels serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 40 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.