Thai­se wok­scho­tel met ci­troen­gras

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Roodbaars in repen van 2 cm snijden. Komkommers schillen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Vis 3 min. bakken, uit wok scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie komkommer, currypasta en citroengras 3 min. bakken. Kokosmelk door groente scheppen en aan de kook brengen. Vis er voorzichtig door scheppen. Schotel op smaak brengen met zout en peper en door en door verwarmen. Schotel met noten garneren en met rijst serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.