Sho­ar­ma­wraps met mil­de ta­co­saus

(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. In koekenpan boter verhitten. Shoarmavlees in 4 min. rondom bruinbakken. Paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Dressing door sla scheppen. Shoarmavlees over tortilla's verdelen. Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen. Tortilla's met sla serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.