Sa­la­de met zee­vruch­ten en krui­den­olie

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • glazen coupes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grapefruit halveren en partjes boven kom tussen vliezen uit snijden (sap bewaren). Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en zeevruchten 2 min. bakken. Grapefruit met sap, avocado, gemberpoeder, gebakken zeevruchten en rest van olie door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnsnijden. Salade over vier glazen verdelen en met koriander garneren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.