Me­di­ter­ra­ne aard­ap­pel­sa­la­de

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cherrytomaten wassen en halveren. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Worst in blokjes snijden. Halve tomaten, tomaatstukjes, olijven en worst door aardappelsalade scheppen. Sla over vier borden verdelen en salade erop scheppen. Salade met ciabatta en kruidenboter serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 760 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 52 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.