Zalm­koek­jes met sper­zie­bo­nen

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zalm laten uitlekken en vel en graten verwijderen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Korsten van brood snijden en brood (in keukenmachine) verkruimelen. Broodkruim mengen met zalm, ei, zout en peper. Bosui erdoor scheppen. Aardappelpartjes bakken in 3 el olie volgens gebruiksaanwijzing. Van zalmmassa met natte handen 4 platte schijven vormen. In koekenpan rest van olie verhitten. Zalmkoekjes in 6 min. gaar en goudbruin bakken. Sperziebonen met zout in 6 min. beetgaar koken. Zalmkoekjes serveren met aardappelpartjes en sperziebonen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.