Rijst met rood­baars en groe­ne pe­pers

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Sjalotten pellen en snipperen. Steeltjes van pepers snijden en pepers in fijne ringetjes snijden. Roodbaars in reepjes snijden en bestrooien met zout en bloem. In braadpan boter verhitten. Sjalot 1 min. bakken. Visreepjes toevoegen en 2 min. bakken. Pepers, wijn en room toevoegen en onder voortdurende roeren zachtjes verwarmen. Intussen tuinerwten in bodempje water 3 min. koken. Vissaus op smaak brengen met zout. Rijst serveren met tuinerwten en vissaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.