Kip­brood­jes met ma­ïs

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kipfilet met helft van saus insmeren en de smaak 5 min. afgedekt laten intrekken. Maïskolven schoonmaken en in ruim water 15 min. koken. Ingevette grillpan of barbecue voorverwarmen. Maïskolven laten uitlekken. Kipfilets in 10-15 min. gaargrillen. Laatste 5 min. maïskolven meegrillen. Pistolets afbakken volgens gebruiksaanwijzing, opensnijden, beleggen met sla en kipfilets erop leggen. Kipbroodjes serveren met maïskolven en rest van saus.

video

Maiskol­ven be­rei­den

Instructievideo - 01:21 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.