Zout­sten­gels met ta­pe­na­de

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 400 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Bladerdeegplakken elk in 6 repen snijden, bestrijken met ei en ruim bestrooien met zout. Repen zo draaien dat spiraal ontstaat en op ingevette bakplaat leggen. Repen in 15 min. in oven goudbruin bakken. Zoutstengels serveren met bakje tapenade. Ook lekker als borrelhapje.

video

Bla­der­deeg­sten­gels ma­ken

Instructievideo - 01:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 20 g
  • vet 33 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.