Aard­ap­pel­tor­til­la met braad­worst

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 605 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quichevorm (doorsnede 24 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Braadworsten wellen in warm water. Oven voorverwarmen op 200 °C. Uien pellen en snipperen. Braadworsten droogdeppen en in plakjes snijden. In grote koekenpan olie verhitten. Braadworst en helft van ui 2 min. bakken. Aardappelen 2 min. meebakken. Peterselie fijnknippen. Eieren loskloppen met zout, peper en peterselie. Mengsel in quichevorm scheppen en in oven in 25 min. gaar laten worden. Tortilla in oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Bospeen schoonmaken en grof raspen. Bospeen mengen met rest van ui en dressing. Tortilla serveren met wortelsalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.