Ta­gli­a­tel­le met ge­roos­ter­de pa­pri­ka en gor­gon­zo­la­saus

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle beetgaar koken. In koekenpan olie verhitten en courgette in 3-4 min. bakken. Paprika's afgieten en in brede repen snijden. Courgette op warm bord scheppen en bestrooien met tijm, zout en peper. Onder aluminiumfolie warm houden. Paprika 1 min. in koekenpan bakken. Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, beetje kookvocht opvangen. Gorgonzola in pastapan laten smelten, saus verdunnen met kookvocht. Tagliatelle en paprikarepen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Courgette over vier borden verdelen. Tagliatelle met saus erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.