In wijn ge­ma­ri­neer­de nec­ta­ri­nes met zo­mer­fruit

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 310 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans nagerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In schaal suiker in muskaatwijn laten oplossen. Nectarines eventueel ontvellen. Nectarines halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in partjes snijden. Partjes door wijn scheppen en minstens 1 uur in koelkast laten marineren.
  2. Van sorbetijs 4 bollen vormen. Nectarinepartjes met wijn over vier diepe borden verdelen. Fruitmix erover strooien en bolletje sorbetijs op fruit leggen. Cantuccini erboven verkruimelen of apart erbij geven, om in wijn te dippen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.