Ci­a­bat­ta met avo­ca­do en Hol­land­se gar­na­len

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. Peper tussen handen rollen, topje afsnijden en zaadjes eruit schudden. Peper en koriander zeer fijnsnijden. In kom garnalen mengen met limoensap en -rasp, rode peper, koriander en olie. Avocado halveren, schil eraf pellen of snijden en pit verwijderen. Avocado in dunne plakjes snijden. Broodjes opensnijden en beleggen met avocado. Bestrooien met zout en peper. Garnalenmengsel erop scheppen. Direct serveren, anders verkleurt avocado.

Tip:

Neem in plaats van Italiaanse ciabatta grote pistolets of bagels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 10 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.