Sa­la­de van ru­co­la met oes­ter­zwam­men, moz­za­rel­la en sto­ne­leeks

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In schaal rucola omscheppen met 2 el olie en mespunt zout. Mozzarella niet snijden, maar tussen duim en vingers in grove stukjes scheuren. Stoneleeks in ruim kokend water met zout in 2-3 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Oesterzwammen in grove repen scheuren. In koekenpan 2 el olie verhitten en oesterzwammen op hoog vuur 2-3 min. bakken. Afblussen met azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Rucola over vier borden verdelen. Stoneleeks en oesterzwammen erop leggen en mozzarella over salade verdelen. Beetje peper erboven malen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.