Ha­ring­sa­la­de met mos­terd­dres­sing

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Komkommer wassen en uiteinden eraf snijden. Komkommer in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Groenten, uitjes en haring door elkaar scheppen. Sla in stukken scheuren en wassen. Sla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en serveren met brood en kruidenboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.