Groen­te­soep met se­sam­sten­gels

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Uien en knoflook pellen en snipperen. Courgette en paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In soeppan ui en knoflook 2 min. in olie fruiten. Courgette en paprika erdoor scheppen en 5 min. meebakken. Bouillon erbij schenken, aan de kook laten komen en 5 min. laten koken. Soep op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier borden verdelen en serveren met soepstengels.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.