Pen­ne met pad­de­stoel-to­ma­ten­saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
2 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.