Vis­sticks met kom­kom­mersla en kriel­tjes

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan krieltjes in 2 el olie in 15-20 min. rondom bruin en gaar bakken (eerste 5 min. met deksel op pan, op matig vuur). Komkommer dun schillen, in de lengte halveren en met theelepel zaadlijst eruit schrapen. Komkommer boven zeef grof raspen. Vocht eruit drukken en rasp door yoghurt roeren. Op smaak brengen met 1 el olie, citroensap, munt, knoflook, zout en peper. In grote koekenpan (of 2 kleine pannen) 3 el olie verhitten en vissticks in 5-8 min. bruin en gaar bakken. Krieltjes bestrooien met zout en met vissticks en komkommersla over vier borden verdelen.

Tip:

prijs per persoon 1.60 (in juni 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.