Wal­noot­ci­a­bat­ta met ge­ma­ri­neer­de ha­ring

(2)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 2

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C. Haring in blokjes snijden en in kom mengen met sherry, azijn en peper naar smaak. Minstens 15 min. laten staan. Ciabatta in 6-8 min. knapperig afbakken. Appel wassen en in dunne partjes snijden. Ciabatta halveren en opensnijden. Brood iets laten uitdampen. Ciabattastukken bestrijken met verse roomkaas en beleggen met botersla en appelpartjes. Haringblokjes erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.