Zalm­sa­la­de met crou­tons

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pistoletje en tomaat in blokjes snijden. Ui pellen, halveren en in dunne plakjes snijden. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verhitten en broodblokjes hierin rondom bruinbakken. Intussen zalm afgieten, van graatjes en velletjes ontdoen en in schaal met vork losmaken. Rest van olie, citroensap, tomaatblokjes en ui door zalm scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Slamelange in diep bord leggen en zalmmengsel erop scheppen. Warme broodblokjes (croutons) erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 730 kcal
  • eiwit 51 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.