Pen­ne met ro­mi­ge kal­koen-cour­get­te­saus

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok of braadpan olie verhitten en kalkoenreepjes hierin 5 min. roerbakken. Laatste 3 min. oesterzwam meebakken. Kalkoenreepjes op schaal scheppen en bestrooien met zout en peper. In achtergebleven bakvet uiringen 2 min. fruiten. Courgette toevoegen en 5 min. meebakken. Knoflook en oregano erdoor scheppen en geheel nog 1 min. op hoog vuur roerbakken. Groente op smaak brengen met zout en peper en kalkoenmengsel erdoor scheppen. Penne afgieten en met crème fraîche en tomaatreepjes terugdoen in pan. Nog even goed doorwarmen. Penne over vier diepe borden verdelen en kalkoen-courgettemengsel erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.