Mac­chero­ni met ge­stoof­de groen­ten

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
2 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan olie verhitten en ui met knoflook 3 min. fruiten. Aubergine en paprika toevoegen en nog 5 min. roerbakken. Tomatenblokjes in pan schenken en groenten met deksel schuin op pan nog 15 min. zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met azijn, kappertjes, zout, peper en eventueel suiker. Maccheroni volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Maccheroni over twee platte borden verdelen en groenten erop scheppen. Geitenkaas fijn raspen boven pasta.

Tip:

U kunt de groenten ook met de staafmixer pureren tot een smeuïge saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 770 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.