Pas­ta­sa­la­de met zeef­ruit

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog. Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout. Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.
  2. Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten. Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pastasalade met zeefruit

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta­sa­la­de met zeef­ruit

1
1
  • 125 g farfalle
  • 250 g zeevruchtencocktail

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat in warm water de zeevruchtencocktail in enkele min. ontdooien en dep droog.

2
2
  • 1 limoen
  • 2 el groene olijventapenade
  • 5 el olijfolie extra vierge

Boen de limoen schoon, rasp de schil fijn en pers de vrucht uit. Klop een dressing van olie, limoensap, -rasp, tapenade, peper en zout.

3
3

Pasta in een vergiet met koud water afspoelen en laten uitlekken. Schep de pasta met zeevruchten door de dressing.

4
4
  • 2 snackkomkommers

Was de komkommer, halveer en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Helften in plakken snijden en daarna in nog fijnere linten.

5
5
  • 100 g jonge bladsla

Verdeel de bladsla over de borden. Schep de pastasalade erop. Garneer met de komkommerlinten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.