Ro­tel­le met lauw­war­me to­maat­s­a­la­de

(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
2 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan ruim water met wat zout aan de kook brengen en pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Sjalotten pellen en in vieren snijden. Tomaten in vieren snijden, eventueel zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In pan met dikke bodem sjalot in 1 el olie 2 min. zachtjes bakken. Helft van tomatenblokjes toevoegen en 1 min. meebakken. Van waterkers harde stelen verwijderen en waterkers grof scheuren. Pasta afgieten en sjalotmengsel met waterkers door pasta scheppen. Op smaak brengen met zout en grofgemalen peper. Pasta overdoen in twee diepe borden en rest van tomatenblokjes erover strooien. Rest van olie over pasta druppelen en met dunschiller boven pastaborden grove krullen van kaas schaven. Nog wat peper grof erboven malen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.