Pi­pe ri­ga­te met kip, gei­ten­kaas en as­per­ges

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 44

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan met ruim kokend water en wat zout pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Onderste plakje van aspergetips snijden. In schaal kipfilet met olie omscheppen. Grillpan voorverwarmen. Kiphaasjes naast elkaar in grillpan leggen en in 6-8 min. rondom bruin en gaar roosteren. Na 3 minuten asperges bij kip in grillpan leggen en meeroosteren tot ze gaar zijn en gaan kleuren. Zout en peper erboven malen. Pasta afgieten, beetje kookvocht opvangen. Pan op vuur zetten en geitenkaas en 2-3 el kookvocht toevoegen. Geitenkaas laten smelten en pasta op smaak brengen met zout en peper. Pasta overdoen in twee diepe borden. Kip en asperges erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 55 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.