Vlees­rol­le­tjes met bies­look­room­kaas

(30)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 30

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wortel schoonmaken en in flinterdunne reepjes snijden. Tomaten laten uitlekken en in reepjes snijden. Vleeswaren uitspreiden en besmeren met zuivelspread. Wortelreepjes op achterham leggen (mogen wat uitsteken) en oprollen. Tomaatreepjes op kipfilet leggen en oprollen. Helft van rucola over rookvleesplakken verdelen en oprollen. Rest van rucola over vier bordjes verdelen en rolletjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.