Lauw­war­me ra­ta­touil­lesa­la­de

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 250 °C. Uien, aubergine, courgettes en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Groenten mengen met 2 el olijfolie en op ingevette bakplaat leggen. Bakplaat in oven schuiven en groenten in ca. 15 min. roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas verkruimelen. Groenten uit oven nemen en oven terugschakelen naar 225 °C. Groenten iets laten afkoelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. In hete oven brood bakken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas over groenten verdelen. Salade serveren met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.