Ka­bel­jauw­spie­sen met cock­tail­saus

(4)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 4

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 barbecuespiesen of 20 satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Marinade roeren van citroensap, olijfolie en zout en peper naar smaak. Ui pellen en in stukken snijden. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Tomaatjes wassen. Vis in blokjes snijden. Vis en groenten om en om aan spiesen of satéprikkers steken. Spiesen bestrijken met marinade. Spiesen in grillpan of op barbecue in 6 min roosteren. Serveren met cocktailsaus en stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.