Ba­mi met roer­ge­bak­ken bloem­kool

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan helft van olie verhitten en vleesblokjes rondom bruinbakken. Sambal erdoor roeren. Bloem erover strooien, vlees omscheppen en 200 ml warm water toevoegen. Vlees op laag vuur ca. 40 min. afgedekt laten sudderen. Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Bloemkool in 10 min. beetgaar koken, in vergiet laten uitlekken en droogdeppen. Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok rest van olie verhitten en bloemkoolroosjes hierin 5 min. roerbakken. Selderij erdoor scheppen en bloemkool op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. Mie over vier borden verdelen, stoofvlees met saus en bloemkool ernaast scheppen.

Tip:

prijs per persoon 2.10 (in mei 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 665 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 83 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.