Wraps met warm­ge­rook­te zalm

Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker!

(122)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch Zonnige wrap met roomkaas en frisse komkommer. Je lunchte zelden zo lekker! 4 personen
3 122

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • plasticfolie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Komkommer in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen. De komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven, met keukenpapier droogdeppen. Tortilla's op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met zout en grofgemalen peper. Komkommerlinten iets onder midden leggen.
  2. Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en rucola over tortilla's verdelen. Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortilla's stevig oprollen. Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 24 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Wraps met warmgerookte zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met warm­ge­rook­te zalm

1
1
  • 1 komkommer

Komkommer in lengte halveren en met theelepel zaadjes eruit schrapen.

2
2

De komkommerhelften met dunschiller of kaasschaaf in linten schaven, met keukenpapier droogdeppen.

3
3
  • 4 tortillawraps
  • 150 g roomkaas naturel

Tortilla's op werkvlak uitspreiden en dik bestrijken met roomkaas. Bestrooien met grofgemalen peper en zout.

4
4
  • 2 warmgerookte zalmsteaks
  • 20 g tuinkers

Komkommerlinten iets onder midden leggen. Vel van zalmsteaks verwijderen en vis in stukjes verdelen. Zalm en tuinkers over tortilla's verdelen.

5
5

Zijkanten van tortilla over vulling vouwen en tortilla's stevig oprollen.

6
6

Wraps schuin halveren en elk afzonderlijk strak verpakken in plasticfolie. Wraps tot gebruik gekoeld bewaren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.