Rijst­toast met ko­kos­kip

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 stuks
4 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peper paar keer tussen handen rollen, topje eraf snijden en zaadjes eruit schudden. Peper wassen en in flinterdunne ringetjes snijden. Mayonaise, limoensap, kokos en rode peper door elkaar roeren, op smaak brengen met zout. Van kipfilet 20 dunne plakken snijden. Op elk toastje toefje veldsla en plakje kipfilet leggen. Beetje kokosmayonaise erop scheppen en garneren met ringetjes bosui.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.