In­di­a­se vis­spie­sen met naan­brood

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 450 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 16

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In schaal currypasta door yoghurt roeren. Vis in blokjes snijden en door curry scheppen. In koelkast minstens 1 uur laten marineren, tussentijds 1 keer omscheppen. Uien pellen, topjes eraf snijden maar wortelaanzet aan onderkant laten zitten, zodat partjes niet uit elkaar vallen. Beide uien in 8 partjes snijden. Vis uit marinade nemen en met partjes ui aan spiesen rijgen.
  2. Rooster van barbecue met beetje olie invetten. Vis op barbecue in 6-8 min. gaar roosteren, spiesen voorzichtig keren. Aan zijkant van barbecue naanbrood 2-3 min. per kant roosteren. Vispennen op vier borden leggen en koriander erover strooien. Naanbrood in repen scheuren en naast vis leggen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.