Groen­te­spies met pi­kan­te pe­per­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 195 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • spiesen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Groenten uit ratatouillepakket in grove, gelijkmatige stukken snijden. Knoflook en jalapeñopepers fijnhakken. Gember schillen en raspen. Knoflook, pepers en gember met olie, tijm, piment, honing, sojasaus en citroensap in kleine mengkom of hakmolen van keukenmachine of in vijzel doen. Geheel tot fijne massa pureren. Groenten in schaal omscheppen met pepermarinade en smaken minstens 1 uur laten intrekken. Regelmatig omscheppen.
  2. Groenten afwisselend aan spiesen rijgen. Spiesen afhankelijk van formaat barbecue in 1 of 2 porties in 8-10 min. goudbruin en gaar roosteren, regelmatig keren en bestrijken met overgebleven marinade. Spiesen op schaal leggen en bestrooien met zout en peper.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 195 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.