Fruit­sa­la­de met room­saus

(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan kort roosteren. Saus roeren van sour cream, sinaasappelsap en vanillesuiker. Fruit schillen. Perziken en kiwi's in partjes snijden. Sinaasappelpartjes lossnijden zonder velletjes. Fruit over vier schaaltjes verdelen. Saus erover schenken en garneren met noten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.