Thai­se na­si met kal­koen

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Marinademix (uit doosje) met olie in schaal tot gladde massa roeren. Kalkoen door marinade scheppen. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden. Wok zonder olie verhitten en kalkoen rondom bruinbakken. Paprika erdoor scheppen en 3 min. meebakken. Kruidenmix (uit doosje), rijst, peultjes en taugé erdoor scheppen en nog 3 min. meebakken. Garneren met pinda's. Lekker met kroepoek en een frisse komkommersalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.